Gör som Thomas och Sigges cirkus - ta med en kompis!

I den populära podden Sigges cirkus, som handlar om HBK, sa Thomas Petersson det här i senaste avsnittet:
- Vi går som tåget i Superettan och nog skulle vi kunna skrapa fram 1 500 till i publiken. Är vi fortfarande inte för få? Jag tycker att HBK måste göra någonting för att locka folk nu, medan vi ligger här och kör på. Vi ska locka mer folk till Örjans vall nu. Så att vi sen, när vi kommer upp i Allsvenskan, har med oss dem och får ytterligare en skjuts då, med fler i publiken. Vi måste upp till en 4-5 000 om vi ska vidare upp till Allsvenskan. Det är det enda jag har att gnälla om. Man är lycklig, man är bortskämd och att vara HBK-are nu är oerhört enkelt.



Poddmedlemmarna, Lasse Pop Svensson, Staffan Karlsson, Martin Nilsson och Thomas Petersson, kom i avsnitt nr 68 med förslaget att var och en tar med sig en kompis till hemmamatchen mot Västerås SK söndagen den 21 augusti för att vi ska bli minst 1 500 fler än senast.
- Vi uppmanar alla som lyssnar på podden att göra samma sak, att ta med en kompis till nästa hemmamatch och sprid gärna detta till många andra, avslutar Thomas Petersson med att säga.

I den senaste hemmamatchen mot Dalkurd FF var publiksiffran 3 122 och med Thomas Peterssons önskan om 1 500 fler i publiken mot Västerås SK, så blir målet att publiksiffran mot VSK ska vara minst 4 600. Om vi hjälps åt att locka folk till Örjan, så kan det gå.

Här köper du köpa förköp!

Sigges cirkus hittar du på spotify.