U21 spelade 2-2 mot Landskrona

Det var ett förstärkt U21 som på måndagen spelade 2-2 mot Landskrona BoIS efter att HBK:s Marcus Antonsson kvitterade i slutminuterna.

Landskrona tog ledningen efter dryga tjugo minuter efter en omställning men Thomas Boakye fixade kvitteringen tio minuter senare.

I början på andra blev det ny BoIS-ledning och den var på väg att hålla matchen ut men i 89:e matchminuten kvitterade Marcus Antonsson.

Innan matchen hade HBK varit lediga i fyra dagar och det märktes då många blev trötta. Tanken var att få en genomkörare inför Blåvitt-matchen och det fick HBK mot ett spelskickligt lag.

HBK U21 – LANDSKRONA BoIS 2 – 2

Malkolm Nilsson Säfqvist – Thomas Boakye, Andreas Johansson, Alexander Berntsson, Andreas Bengtsson – Samuel Kroon, Joel Allansson, Erik Ahlstrand, Emil Tot Wikstrlöm – Mikael Boman, Marcus Antonsson

Avbytare Malte Påhlsson, Joseph Baffo. Melvin Sjöljand, Albin Ahlstrand, Kazper Karlsson, Sadat Karim, Alexander Johansson

Mål: 0-1 (22) Camil Jebara, 1-1 (31) Thomas Boakye, 1-2 (49) Viktor Ekblom, 2-2 (89) Marcus Antonsson