Hemmamatcher för P17 och P19

I helgen spelar våra akademilag P17 och P19 hemmamatcher i sina respektive serier. På lördagen tar P19 emot Malmö FF medan dagen efter spelar P17 mot Örebro SK.
Lördag 25 september kl. 13.00
HBK P19 - Malmö FF
P19 Allsvenskan Södra - resultat och tabell

På lördag 13.00 är det avspark i P19-allsvenskan mellan HBK P19 och Malmö FF. MFF som i förra veckan spelade 2-2 mot Juventus i UEFA Youth League besöker nu Halmstad Arena IP och som alltid bjuder skåningarna på tufft motstånd. 


Det är nog också ett revanschsuget MFF som åker norrut då förra mötet i Halmstad slutade med 2-1 seger för HBK. En spännande match väntar mellan två skickliga lag. HBK som hittills denna säsong endast förlorat en match av 20 spelade och är obesegrade på hemmaplan siktar på att hålla den sviten intakt även efter denna helg. 


Söndag 26 september kl. 14.00

HBK P17 - Örebro SK

P17 Allsvenskan Södra - resultat och tabell

Den 29 augusti spelade HBK P17 på hemmaplan mot HIF och efter den matchen har man avverkat Utsikten, Malmö och Norrköping på bortaplan och det är således nästan en månad mellan HIF-matchen och matchen på söndag mot Örebro SK.

- Det skall bli trevligt att få spela på Sannarp igen, säger Alexander Sakac. 


– Vi har för första gången på flera månader en helt skadefri spelartrupp så det blir angenäma problem att ta ut en startelva, och lite oangenämare att ta ut arton spelare till matchtruppen, då det den här gången tyvärr betyder att några spelare får vila helt från match.


HBK P17-Örebro P17 startar klockan 14.00 på söndag och matchen spelas på Halmstad Arena plan 2 (Sannarp B). Som vanligt är det gratis att titta på fotboll av hög svensk ungdomsklass.