Haglunds kommentarer efter matchen

Det blev 0-0 borta mot Mjällby AIF och HBK behåller sin 12:e plats i Allsvenskan när två tredjedelar är spelade. Magnus Haglund anser att det var en viktig poäng som bärgades.

- Det var en jämn och tuff batalj där ute. Jag är väldigt nöjd med första sextio minuterna i matchen där vi täpper till väldigt lite och skapar så långt de största chanserna i matchen med en dubbelchans i slutet på första och Emil Tot Wikströms nick i inledningen av andra. Deras målvakt CarljohanEriksson gör några svettiga räddningar där, berömmer Magnus.


- Sen efter ungefär timmen så får vi det jobbigare. Vi kommer inte riktigt ur när vi vinner bollen på egen planhalva. När vi ska lyfta bollen över Mjällbys balans så fastnar den i stället i balansen. Mjällby är bättre sista halvtimman och har en par bra möjligheter, det är inget snack om det, anser HBK-tränaren.


- Summerar man upp det så är inte resultatet så mycket att bråka om efter 93 minuter, även om vi hade velat ta ledningen på våra stora chanser första timman. 


- Allt som allt, ett hårt jobbande HBK-lag som gick en tuff match mot ett starkt Mjällby. Det blev en viktig poäng för oss, tycker Magnus Haglund efter matchen på Strandvallen.