Tummen upp för ytterligare ett år

På fredagen skrev Mikael Boman på ett nytt kontrakt som gör att han stannar i HBK även under 2022. 

Det var en nöjd Mikael Boman som uttalade sig efter signeringen.

- Det känns jättekul och det har hela tiden varit min förhoppning inför det här året, då jag gick in med ett utgående kontrakt. Nu är det klart med ett år till och det känns jättebra.


Boman kom till HBK 2012 och stannade då i tre säsonger. Sedan sommaren 2019 är han tillbaka i HBK och han börjar bli en riktig stor HBK:are.

- Jag har varit här nu i fem och ett halvt år och det blir ännu ett år, så det känns väldigt bra. Jag har alltid trivts väldigt bra i klubben med människorna, stan och allting.


- Det har alltid varit en bra familjär stämning, där det finns flera som varit med hela tiden. Sen har väl allting utvecklats lite med bl.a. att Örjans vall har blivit utbyggd, men det är samma stämning här fortfarande.


Om sitt eget 2021 tycker ”Bosse” så här:

- Det har varit ett lite struligt år med tanke på att jag åkte på en skada i början och jag har även haft covid, så det har varit lite hackigt. Jag tycker ändå att det känts bra i många matcher som jag har spelat. Jag känner att jag fortfarande kan bidra och det är därför jag förlänger.


HBK-managern Magnus Haglund är nöjd med påskriften:

- Det är väldigt roligt att ha Boman hos oss även under 2022. Han har med åren blivit en riktig HBK:are som alltid gör sitt för laget, såväl på träning som på match men även i omklädningsrummet, på resor och i alla sammanhang. Han gör en stor nytta genom sitt sätt att vara som fotbollsspelare och på sitt sätt som människa.


- Han har under flera matcher i år visat att han har mycket att ge på den här nivån, menar Haglund.