- Viktigt att få fart på spelet

I morgon lördag är det dags för första hemmamatchen utan restriktioner när Östersunds FK kommer på besök. En viktig match för båda lagen när Allsvenskan nu går in i det avgörande skedet.
HBK-managern Magnus Haglund ser fram emot matchen på Örjans vall.
- Hemmamatch igen, vilket känns härligt, och vi välkomnar publiken hit igen i full skala.

Inför matchen ligger HBK på elfte plats men bara en poäng före Degerfors IF som ligger på kvalplats.
- Vi är i ett skede där varje match har stor betydelse.

De norrländska motståndarna har ett mycket prekärt läge i tabellen och ligger för närvarande sist och har hela nio poäng upp till kvalplats. Magnus Haglund höjer dock ett varningens finger inför matchen.
- Östersund har bytt tränare och efter tränarbytet har man hunnit slå Elfsborg med 3-0, så man har en högre kapacitet än tabellplaceringen visar. Det är en lurig motståndare som har blivit mer välorganiserat efter tränarbytet.

-Det är viktigt för oss, precis som mot Sirius, att få fart på spelet. Vi vet att vi behöver vara effektiva på de chanser vi får och samtidigt vara noggranna i försvarsspelet när Östersund har bollen, säger Magnus Haglund inför lördagens match som har avsparkstiden 17.30.

Det är en viktig match som står på spel och HBK-laget vill gärna ha ett stort publikstöd i ryggen när de ska försöka ta hem alla tre poängen. Har du inte köpt biljett än så är det dags nu. Även under fredagen har du möjligheten att utnyttja det fantastiska biljetterbjudandet som finns här.

I truppen saknas Simon Lundevall p.g.a. tre gula kort och i hans ställe återinträder Erik Ahlstrand efter sin tidigare skada.