Tuff kamp väntar mot Varberg

Onsdag eftermiddag är det laddat för kamp när HBK:s U21-lag spelar semifinal i slutspelet mot Varbergs BoIS. Matchen spelas på naturgräs uppe på Skedalaheds IP och börjar kl. 13.30.
Det är två lag som går in i matchen med gott självförtroende. Båda gjorde fyra mål var i sina kvartsfinaler. Varberg slog AFC Eskilstuna på bortaplan med 4-2 medan HBK som bekant slog Helsingborgs IF borta med 4-0.

I seriespel dessförinnan kom Varbergs BoIS tvåa i en sjulagsgrupp medan HBK hamnade trea i en åttalagsgrupp. Nu är det semifinal som gäller och i potten ligger en finalplats på bortaplan mot segraren mellan Landskrona BoIS och IF Elfsborg, en match som spelas tisdag eftermiddag.

- Det kommer att bli en väldigt tuff kamp på Skedalas gräs, det är trots allt 17 november i morgon, planens skick, matchens betydelse och vad jag tror att de båda lagen ställer upp med seniorbetonade U21-lag. Det kommer bli en ordentlig kamp, säger Johan Bergström, och fortsätter:
- Det gäller att hålla ordning på grunderna i vårt spel för att få den kampen och den vågen att tippa över till vår fördel.

Det finns en preliminär startelva till onsdagens match enligt följande: Malte Påhlsson - Phil Ofosu-Ayeh, Alexander Berntsson, Taulant Parallangaj, Marcus Olsson - Erik Ahlstrand, Dusan Djuric, Kazper Karlsson, Simon Lundevall - Alexander Johansson, Emil Tot Wikström.
Avbytare: Petter Andersson, Filip Eriksson, Viktor Håkansson, Melvin Sjöland, Pontus Carlsson, Lorent Mehmeti, Jonathan Wadensten.

Observera att matchen börjar kl. 13.30 då den har tidigarelagts med anledning av att det kan bli förlängning och straffsparkar.

Välkomna till Skedalaheds IP!