Serieavslutning för dam mot Hittarps IK

Damlaget åker söderut på söndag för årets sista seriematch som spelas mot Hittarps IK. Matchen spelas på Laröds IP och är flyttad till konstgräs.

Mötet i Halmstad var svängigt och spännande. Emma Harrysson gav HBK ledningen med 1 – 0 men Hittarp hade ledningen i paus med 2 – 1 och ökade på i andra till 3 – 1. Vändningen inleddes av Alice Sandahl och Klara Nyberg kvitterade. I matchens 86:e minut avgjorde Moa Karlsson genom att göra 4 – 3.

I matchen svarade gästernas Sara Hansson för samtliga Hittarps mål och är något att se upp för även på söndag. Marielle Karlsson har gjort 11 mål i årets serie och kräver också stor bevakning.

Matchen spelas på Laröds IP C-plan, konstgräs på  söndag den 7 november kl. 14.00.