1-1 för P17 mot Laholm FK:s P19

HBK P17 begav sig på söndagen till Glänninge IP i Laholm för att på en bra gräsplan spela mot det två år äldre LFK P19 och det blev en jämn och bra match som slutade oavgjort.

I första halvlek var det nästan inga målchanser men efter en halvtimme fick HBK in bollen i motståndarnas straffområde och bollen hamnade till slut hos Enis Krasniqi som med ett väl avvägt högerskott gjorde 1-0 till de blåklädda gästerna.


- Vi är nöjda med att vi hänger med fysiskt mot äldre killar men vi hade önskat lite bättre passningsspel och att vi skapat någon mer målchans genom det lilla spelövertag vi hade, säger Alexander Sakac som är huvudtränare i HBK.


I andra halvleken så tippade det spelmässigt över till HBK och fler målchanser skapades men LFK:s målvakt gjorde ett par väldigt fina parader och istället kunde Karl-Gunnar Björklunds pojkar kvittera till 1-1 på en fin nick och detta blev slutresultatet i en match som spelades i ömsom strålande sol men även lite regn.


- Sista 45 är vi mer nöjda med, säger Sakac.
– Vi är lite mer distinkta i spelet och löper lite mer än i första och sedan får vi en fin effekt på våra byten där killarna gjorde viljestarka inhopp samtidigt som LFK tröttnade lite och vi kanske t.o.m. borde vunnit men viktigast var att få en tuff kamp mot ett duktigt Laholm.


Laholms FK P19 – HBK P17 1-1

Alexander Nielsen – Wilmer Hesselgren (46), Milanas Razinskas, Viktor Dahlin (67), Emil Annerhult – Hannes Mårtensson (69), Besnik Callaku, Noel Åberg (67), Enis Krasniqi – Hugo Eliasson, Viggo Rolfsson (52). 

Avbytare Kristian Misic (46), Fabian Kindbom Nanfeldt(52), Axel Abrahamsson (67), David Neinhardt (67), Axel Persson (69), Måns Andersson.

Mål 0-1 (29) Enis Krasniqi, 1-1 (55)