P16 förlorade genrepet

P16 får vänta en vecka till på sin premiär och därför spelade de ett genrep i går borta mot Lödde IF. Skåningarna var fysiskt starkare och vann till slut med 5-2.

- Vi mätte oss inte riktigt fysiskt mot dem men läropengar in på kontot, säger Fredrik Andersson i tränarstaben.

Lödde IF började bra och hade 2-0 tidigt efter att HBK tappat boll. Efter 18 minuters tod det 3-0 och efter 30 min 4-0. HBK reducerade innan paus till 4-1.

HBK gjorde några byten i paus och gjorde en bättre andra halvlek men matchen slutade 5-2 till Lödde IF.

- Vi får lära oss och vi ser fram emot premiären nästa helg, avslutar Tobias Dock.

Lödde IF - HBK P16  5-2 (4-1)

Noa Pastuhovic - Fabian Johansson (Thesar Jashari, 60), Noel Wikström (Emilio Hatepovic, 60), Emilio Hatepovic (Wille Backhausen, 46), Benjamin Fazljiu - Lucas Gustafsson (Elis Wijk, 60), Laurent Qitaku (Edmond Berisha, 60), Philip Bergqvist (Laurent Qitaku, 80), Linus Abrahamsson - Emilio Kostov, Edmond Berisha (Altin Mazreku, 46)

Mål: 1-0 (2), 2-0 (8), 3-0 (18), 4-0 (30), 4-1 (41) Linus Abrahamsson (Emilio Kostov), 5-1 (47), 5-2 (88) Altin Mazreku (straff)