Genrep mot Häcken

I morgon eftermiddag spelar HBK-herrarna genrep mot BK Häcken. Det finns många likheter jämfört med matchen mot Hammarby nästa söndag som konstgräs, stark motståndare och ny tränare i laget.
BK Häcken, som HBK slog i premiären med 1-0 efter mål av Mikael Boman i slutskedet, har bytt tränare under sommaren. Andreas Alm har lämnat för Danmark och in har kommit den förre norske förbundskaptenen Per-Mathias Högmo. 

Magnus Haglund ser fram emot matchen på Bravida Arena.
- Det blir ett bra genrep för oss inför den allsvenska återstarten. Häcken har haft det tufft under våren men som garanterat kommer att ha en bra sommar och höst. De har en ny tränare så det ska bli intressant att se hur han väljer jobba med laget.

- Vi får en bortamatch på konstgräs mot ett starkt lag, vilket blir ungefär som det vi kan förvänta oss på söndag mot Hammarby, säger Magnus Haglund.

Magnus och hans stab vill inte fokusera för mycket på motståndarna utan vill hela tiden se till att utveckling sker i laget.
- Jag vill se att vi fortsätter jobba på våra grejer där vi hade en stor utveckling under slutet på våren och även nu senast mot Mjällby kände vi att många bitar såg bra ut. Nu ska vi fortsätta att ta steg och utveckling, vi är väldigt fokuserade på vad vi själva gör och ganska lite på vad motståndarna ska hitta på, avslutar Magnus Haglund.


BK HÄCKEN - HALMSTADS BK

Måndag 28 juni kl. 15.00
Bravida Arena