Magnus inför återstarten

På söndag klockan 17:30 återstartar HBK i Allsvenskan med en bortamatch på Tele 2 Arena. Något som Magnus Haglund ser fram emot.
- Det är kul att det drar igång igen. Vi har haft en bra sommarförsäsong  där vi har tränat på bra efter vår ledighet och har gjort två starka insatser här på slutet mot Mjällby och Häcken, så vi känner oss väl förberedda inför en tuff bortamatch, säger Magnus Haglund.

Publikrestriktionerna har släppts en del och det kommer bli ett antal tusen personer på Tele2 Arena, dock inga bortasupporters då dessa ännu inte är tillåtna.
- Det ska bli väldigt inspirerande och det ger den extra elektriska laddningen, tycker Magnus om att det åter är publik på matcherna.

Vad förväntar du dig av Hammarby?
- De har en ny tränare och jag förväntar mig att Hammarby som kommer att försöka ta initiativ i matchen och de har stora offensiva kvalitéer, så det gäller att få tag i och stopp på dem. Samtidigt ska vi försöka utnyttja de ytor som blir när Hammarby kliver fram med mycket folk, samtidigt som vi också känner oss trygga i vårt eget spel som vi har utvecklat mycket på slutet. Det vill vi också använda oss av för att såra Hammarby när de är samlade, säger Magnus Haglund och säger samtidigt att det är samma trupp som senaste träningsmatchen mot Häcken.

Söndag 17.30 kör det i gång igen. Härligt!