Inför Östersund-Halmstad

Imorgon, måndag, flyger vårt Allsvenska lag till Östersund för match i Allsvenskans 12:e omgång. HBK.se åkte ner till söndagsträningen för att prata med Magnus Haglund om morgondagens match.
Örjans Valls C-plan är minst sagt en idyllisk plats att träna på under denna tiden av året. Gräset är grönt och träden runt omkring planen ger en mycket fin inramning.


Magnus Haglund om morgondagen:
- En tuff bortamatch. Östersund har varit starka på hemmaplan. De har slagit Örebro med 5-0 och Sirius med 3-0. Imponerande siffror. Dem är passningsskickliga på sitt konstgräs och kontringsskickliga. Det krävs att vi är skarpa i våra förflyttningar och försöka förhindra kontringar. Vi får gärna avsluta våra anfall och gärna vara så skarpa att vi sätter våra chanser.

- För övrigt gäller det att komma så nära max i våra saker i spelet. Vi vet vad vi klarar av att prestera och det gäller att komma upp på den nivån, avslutar Magnus Haglund.

För Magnus del väntar en match på läktaren efter utvisningen senast. Övriga i staben är med som vanligt och Pelle Olsson leder laget. Staben förstärks också av Johan Bergström från P19.

Östersunds FK - Halmstads BK

Omgång 12 Allsvenskan
Måndag 26 juli klockan 19.00 på Jämtkraft Arena