Förlust för P17 mot BK Häcken

HBK P17 fick en tuff start på den långa höstsäsongen när man på Gothia Park fick se sig slagna mot ett skickligt BK Häcken, matchen slutade 5-2 efter 1-0 till de gulsvarta i paus.

Det första målet kom efter en kvart när HBK på en Häckenhörna missade i markeringen och det blev 1-0. Häcken var laget som var spelförande medan HBK litade till sitt snabba omställningsspel.

I början av andra halvlek så var det just på en kontring som Hugo Eliasson från vänsterkanten slog ett fint inlägg som Lorent Mehmeti kom först på och HBK hade kvitterat till 1-1.

- Tyvärr kunde vi inte knyta till utan BKH kunde snabbt ta ledningen igen, säger Mattias Olofsson i HBK-lägret.

Det rann iväg till 4-1 innan HBK på nytt kom in i matchen då Axel Abrahamsson vaket skarvade in 4-2 efter hörna.

Närmare än så kom inte bollklubben utan Häcken kunde också göra 5-2 på slutet.

- Även om resultatet inte blev så roligt idag så är det kul att vara igång igen säger P17:s huvudtränare Alexander Sakac.

– Vi har bara tränat en vecka och vi kommer att bli bättre framöver. En eloge till killarna som verkligen jobbade hårt hela matchen igenom, det var gassande sol och 27 grader på konstgräset så det var tuffa förutsättningar.

BK Häcken P17 – HBK P17 5-2 (1-0)

Startelva Alexander Nielsen (89) – Viktor Dahlin (65), Wilmer Hesselgren, David Norrman, David Neinhardt – Hugo Eliasson (60), Milanas Razinskas (45), Noel Åberg, Lorent Mehmeti – Alex Hall (68), Viggo Rolfsson

Avbytare Måns Andersson (46), Hannes Mårtensson (60), Axel Abrahamsson (65), Enis Krasniqi (68), Måns Ramström (89)

Mål 1-0 (15), 1-1 (48) Lorent Mehmeti, 2-1 (51), 3-1 (69), 4-1 (73), 4-2 (76) Axel Abrahamsson, 5-2 (85).