Dam möter Hammenhögs IF

Efter tre raka hemmamatcher skall damlaget möta Hammenhögs IF på bortaplan. HBK dam har startat serien på ett bra sätt med fyra vinster och en förlust. 

- Vi har gjort bra prestationer, precis som förra året, skillnaden i år är att vi får med oss poäng, menar Fredrik Andersson.


Hammenhög har varit ett topplag i div. 1 under många år och tränas av gamla legendaren Anders Palmér. I HBK dam saknas Jennifer Andersson och Alma Haglund som båda är skadade. Jennifer har påbörjat sin rehab och Alma kan snart vara igång igen.


Agnes Heinrich har fått frågan och tackat ja till att stötta upp under juli månad. Agnes var en av lagets bästa spelare förra året men flyttade till Stockholm i vintras.

- Bra tajming när två mittbackar är skadade, säger tränaren, Fredrik Andersson. Det skall bli kul att se Agnes igen som är en väldigt duktig spelare. Hon är extremt lättränad och tränar mycket på egen hand men att klara 90 min fotboll är något annat. Vi är glada att hon tackat ja och kan stötta upp när vi behöver det.Hammenhögs IF - HBK Dam

Söndag 4 juli kl. 14.00