Pelle Nilsson ser framåt

För bara några dagar sedan blev det klart att vi spelar Superettan kommande säsong. En stor besvikelse för alla inblandade men redan nu arbetas det hårt för att 2022 ska bli ett positivt år.

Det är en oerhörd besvikelse och oerhört tungt för oss alla. Spelarna och ledarna har arbetat på förtjänstfullt hela året men det har varit mycket som gått emot oss. Vi har släppt in några mål på övertid, träffat stolpar och ribbor, samt fått en del tveksamma mål mot oss. Nu är det som det är, vi får lägga 2021 bakom oss och se framåt.


Jag vill framföra ett stort tack till alla som varit med oss på ett eller annat sätt, spelare, ledare och personal i föreningen, ideella krafter och funktionärer som hjälper oss i vått och torrt, våra sponsorer, medlemmar och supportrar, tillsammans är vi HBK.


Vi har givetvis ambitionen att ta oss tillbaka men det är viktigt att vi även i fortsättningen får samma stöd som under detta år. Redan nu finns det efterfrågningar om att köpa seriekort till nästa år, vilket är oerhört glädjande, och vi kommer att börja sälja detta nästa vecka.


Till sist vill jag och föreningen önskar er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År!


Vi ses på Örjans vall våren 2022!


Med varma fotbollshälsningar


Pelle Nilsson

Ordförande