HBK vann en grisig match och avancerade

På Örjans vall var HBK tvungna att vinna med två mål mot Lokomotiv Sofia efter att ha förlorat med 1-3 borta.
På en plan som såg ut som en leråker kunde HBK ta ledningen i mitten på första halvlek genom Robert Andersson.

HBK jagade sedan det viktiga 2-0 målet och det kom med kvarten kvar att spela efter en tilltrasslad situation. En frispark ute från vänster slogs av Anders Smith slog en frispark i bortre stolpe. Returen hamnade på Torbjörn Arvidsson som satte bollen på samma ställe i stolpen innan Tommy "Hacke" Andersson tryckte in returen.

Stor glädje efter att "Hacke" gjort tvåan.

2-0 räckte för HBK-avancemang men bulgarerna blev tokiga när de inte fick straff med fem minuter kvar. De blev ursinniga mot den ukrainske domaren Melchinum Vasili och det resulterade i två röda kort.

Deras tränare Grigor Petkov var ilsken efter slutsignalen och spottade efter alla.