Förlust för P17 mot HIF med 1-3

HBK fick ingen revansch på 2-3 förlusten i Helsingborg i juni utan gästerna var ofina nog att vinna med 3-1 efter 3-0 redan i paus.
Målskytt Lorent Mehmeti på bilden.

Efter en omställning med skott och medföljande retur så låg bollen bakom Alexander Nielsen i HBK-målet redan efter tjugosju (27) sekunder.

- Det var ingen drömöppning precis…säger Alexander Sakac i HBK.

– Vi jobbar på i första halvlek men får inte till det riktigt och HIF är lite skarpare än vad vi lyckas vara.

HIF gjorde senare i första halvlek både 2-0 och 3-0 och HBK hade det tungt.

- Såklart att det är tufft mentalt att ligga under med 3-0 i paus men vi och spelarna var överens om att ge det en chans i andra halvlek och se till att försöka vända på matchen och i alla fall vinna de sista 45, säger Sakac.

Det blev också en uppryckning av både HBK:s spel och fart o närkampsspel. Efter tjugo minuter så spelade Hugo Eliasson fint fram till Lorent Mehmeti som rundade HIF-keepern och reducerade till 1-3.

Efter det fanns det både lägen för HBK att ytterligare reducera men också någon HIF-chans till att utöka men det blev inte fler mål och matchen slutade 1-3 till de gästande skåningarna.

HBK P17 – HIF P17 1-3

Startelva Alexander Nielsen – Wilmer Hesselgren, David Norrman, Viktor Dahlin, Axel Persson (45) – Hannes Mårtensson, Egon Kurtulus, Noel Åberg, Fabian Kindbom Nanfeldt (79) – Lorent Mehmeti, Hugo Eliasson (84).

Avbytare Axel Abrahamsson (46), Noel Wikström (79), Albin Binnefors (84), Albin Ahlstrand, Enis Krasniqi, Noa Pastuhovic.

Mål 0-1 (1), 0-2 (31), 0-3 (35), 1-3 (66) Lorent Mehmeti