Spännande upplösning för U21

Då det i år inte finns en serie för U21 så är det vänskapsmatcher som gäller. I eftermiddag är det dags för den tredje mellan Falkenbergs FF och HBK - vem ska gå segrande ur striden då man vunnit var sin tidigare?
- Vi har ett bra samarbete med Falkenbergs FF och som ger matcher för oss båda. Det blir tredje mötet i år, det står 1-1 i matcher och en spännande upplösning väntar, menar Torbjörn Arvidsson, inför eftermiddagens bortamatch.

För spelarna i A-truppen är det viktiga minuter som de får i kroppen under eftermiddagen.
- Grabbarna får nya minuter att spela vår fotboll, utvecklas, tempo och uthållighet i kroppen. Spelarna kommer att användas kanske redan till helgen eller längre fram med den långa hösten som vi har framför oss, så detta är ett bra tillfälle för prestation, säger "Tobbe".

Startelvan: Malte Påhlsson - Edvin Kurtulus, Gabriel Wallentin, Isac Larsson, Viktor Ljung - Albin Branting, Nils Thelander, Erik Ahlstrand, Simon Lundevall - Alexander Johansson, Isac Harrysson.
Avbytare: Zacharias Nilsson, Viktor Håkansson, Nils Strandahl, Oscar Murro, Jonathan Wadensten.


Bilden: Alexander Johansson är U21:s bäste målskytt hittills i år med sina åtta mål på tio matcher. Han avgjorde första matchen borta mot FFF med matchens enda mål, innan FFF vann returen i Sennan med 4-2.