P19 slutspelar mot IFK Göteborg

På söndag möter HBK P19 IFK Göteborg på bortaplan. Matchen spelas på Kamratgårdens hybridgräs med avspark klockan 13.00. Det är den andra slutspelsmatchen av fyra och de båda lagen inledde slutspelet med varsin uddamålsförlust.

HBK mot BK Häcken (1-2) och IFK Göteborg förlorade mot IF Elfsborg (3-2). Det är två lag som behöver gå för tre poäng för att förhoppningarna om final- eller tredjeprismatcherna fortsatt ska leva in i de två avslutade slutspelsomgångarna.

Det är andra gången på drygt en månad som P19-laget gästar Kamratgården. Förra mötet lagen mellan slutade oavgjort och blev en målrik tillställning. HBK var det lag som hade ledningen i halvtid, med 1-2, men ådrog sig också en utvisning i slutet av samma halvlek vilket innebar spel med en man mindre i 50 minuter. ”Blåvitt”, med forwarden Alfons Nygaard i spetsen fick då igång målproduktionen och kunde göra tre mål i den andra halvleken. HBK:arna ville dock inte vara sämre utan adderade två mål till sina två tidigare och matchen slutade 4-4 i en jämn och tuff kamp.