Akademins matcher i helgen

I helgen går P19 och P17 in i sina slutspelsgrupper medan P16 gör sin sista match i sin serie.
HBK P19 - BK HÄCKEN
Lördag 10 oktober kl. 13.00

På lördag så får HBK P19 ta emot seriesegrarna BK Häcken i första matchen i slutspelet. Matchen spelas på Halmstad Arena plan 2 och startar 13.00.

- En  fin utmaning väntar, säger huvudtränaren Johan Bergström.
– Vi har lite revansch att fordra då vi i första seriematchen förlorade mot Häcken i en spelmässigt jämn och bra fotbollsmatch.


- Vi har tränat på bra i veckan och killarna ser koncentrerade och förväntansfulla ut så vi ser fram emot lördagen.


IFK GÖTEBORG - HBK P17 
Söndag 11 oktober kl. 15.30

För P17 väntar IFK Göteborg på bortaplan när den första omgången skall spelas, matchen går på söndag 15.30 och spelas inomhus på Prioritet Serneke Arena.

- I en jämn och spännande match så slog vi IFK med 3-2 i serien för en månad sen men den matchen är historia nu, säger Robert Nordström.


- Laget och truppen går in i oktober med ett gott självförtroende och i veckan har vi påmint varandra varför det har gått bra i seriespelet, så det gäller helt enkelt att fortsätta jobba hårt för varandra för att det skall gå bra i  fortsättningen också. Det är fyra väldigt tuffa men inspirerande matcher som väntar.


HBK P16 - ÖREBRO SK
Söndag 11 oktober kl. 14.00

P16 avslutar säsongen med match mot Örebro SK. Efter en inledande seger mot GAIS i slutspelet har de sedan blivit tre förluster.

- Egentligen känner både vi och grabbarna att vi kunde gjort bättre ifrån oss. Vi kanske inte hade vunnit alla men kunde varit mer nöjda, säger Alexander Arvidsson, assisterande i laget.


På träningarna hittills i veckan har det varit bra fart och många fina aktioner.

- Vi vill naturligtvis avsluta med en bra prestation, säger Morgan Ljungkvist, huvudtränare i P16.