ÖIS-tränaren Keith Millen inför kvällens match

Efter en premiärförlust är det chans för revansch för HBK som på tisdagen åker till Göteborg för årets första bortamatch och ny chans till tre poäng. Det är anrika Örgryte som står för motståndet och ett tomt gamla Ullevi som står för spelplatsen. 

ÖIS slutade i fjol på en sjunde plats. I år har de högre ambitioner och har en ny stab, bland annat har HBK:s förra tränare Igor Krulj tagit plats som sportchef samt vår förra assisterande tränare Keith Millen är Örgrytes nya huvudtränare.
- För mig personligen hade jag ett trevligt år förra året. Det ska bli roligt att träffa dem igen, säger Keith Millen i dagens GP.

Millen fanns på plats när HBK premiärspelade mot Trelleborgs FF.

- Jag var och kollade på matchen och såg att de har en bra struktur och ett välorganiserat lag. De har en bra mix av unga och mer erfarna spelare och många starka spelare på bänken, vilket jag tror blir viktigt i år, säger Keith Millen till Göteborgsposten.

HBK förlorade årets premiär av Superettan i en jämn och chansfattig match med uddamålet mot Trelleborg hemma på ett öde Örjans vall. Samtidigt vann Örgryte sin premiär mot nykomlingarna Ljungskile med 3–2 i en svängig match. Inför kvällens match är samtliga spelare för ÖIS tillgängliga.
- Jag kommer ändra ibland även efter att vi vann en match, det beror inte på förra resultatet utan jag ser på matcherna för sig, säger Millen till GP och fortsätter:

- Alla tränare är medvetna om vikten av bytena i år. Men jag är väldigt nöjd med vår kondition i slutet av matchen. Vi har jobbat mycket med den under våren.