Försäljningen av HBK-lotten ökar varje dag

När Covid-19 slog till resulterade det bland annat i en inställd Laxacup, som i vanliga fall innebär stora intäkter för föreningen, behövde vi på HBK snabbt se över hur vi skulle kunna kompensera för detta. 

Under våren togs beslut om att börja sälja lotter. Med otroligt generösa priser sponsrade från MotorHalland, Kökscentrum, Emil Olsson Art, Markslöjd, Rowico, Granngården, HBK, Badlagret, HomeMaid, Office, Strand, Hotel Tylösand, Matstudion ”Kreativ mat”, Wood’s och Halmstads City i potten har lotten gjort succé.


- Försäljningen har gått över förväntan, särskilt nu när vi närmar oss dragningsdagen. Lotterna säljs digitalt via HBK SHOP och dessutom har alla som är verksamma i föreningen haft i uppdrag att sälja 10 lotter var. Oavsett om man arbetar på kansliet, spelar i dam- eller herrlaget, är ledare för ett ungdomslag eller hur man än är engagerad i klubben, och det ska tilläggas att alla har gjort ett fantastiskt jobb, säger Rebecka Wik, marknadskoordinator på HBK.


Den 23 december, alltså dagen före julafton, kl. 18.00-19.00 sänds dragningen live i HBK PLAY och kommer att vara kostnadsfritt för alla att se. Utöver den spännande lottdragningen bjuds det på julig musikunderhållning och prisutdelningar. Vinstlistan kommer att publiceras på hbk.se samt i våra sociala kanaler efter dragning. 


Än finns lotter kvar till försäljning och för att det ska göras så säkert som möjligt i pandemitider erbjuder vi hemleverans. Gå in på hbkshop.se för att köpa dina lotter redan idag.