Cupmatch mot Tvååker

I morgon lördag är det sista matchen i gruppspelet för HBK. Efter de inledande matcherna mot allsvenskt motstånd väntar nu Ettanlaget Tvååkers IF på Skedalaheds IP.
- Vi vill gärna avsluta cupspelet med en seger. Med Svenska Cupen hittills är vi nöjda med vår prestation mot Norrköping medan andra halvlek mot Falkenberg var dålig, menar Magnus Haglund.  
- Framför allt var vi inte tillräckligt vassa sista tredjedelen och skapade inga tydliga målchanser. Det har vi jobbat på i veckan och det vill vi se bättring på. 

HBK och Tvååkers IF har tidigare mötts i en vänskapsmatch i januari och där HBK vann med 2-1. Senast lyckades Varbergslaget med att besegra IFK Norrköping.
- Tvååker är ett farligt lag då det är väldigt kontringstarka och väldigt starka i djupled, det får vi se upp med och hantera. 
- Som vanligt vill vi sätta vår prägel på matchen med vårt höga aggressiva försvarsspel, säger Haglund inför matchen.

Startelvan blir Malkolm Nilsson - Edvin Kurtulus, Andreas Johansson, Alexander Berntsson, Andreas Bengtsson - Samuel Kroon, Dusan Djuric, Joel Allansson, Emil Tot Wikström - Mikael Boman, Rasmus Wiedesheim-Paul. 
Avbytare: Malte Påhlsson, Gabriel Wallentin, Jonathan Svedberg, Thomas Boakye, Robin Östlind, Sadat Karim, Alexander Johansson.

Halmstads BK - Tvååkers IF
Lördag 7 mars kl. 16.30
Skedalaheds IP
Info inför cupmatchen