Vinst med 8-1 för P17

Efter sex veckors matchuppehåll så var det på lördagen äntligen dags för HBK:s P17-lag att få spela match igen och det gjorde man på Glänninge IP där Laholms FK:s P18-lag stod för motståndet.

På den fina gräsmattan så rivstartade HBK matchen och redan efter elva minuter stod det 2-0 efter mål av Albin Morina och Ardi Hajdari. HBK hade ett kompakt spelövertag matchen igenom men Laholmarna jobbade hårt för att försvara sitt mål.

Ardi Hajdari var i solskenet på bästa målhumör och gjorde ytterligare tre fina mål så efter trettio minuter var ställningen 5-0 till de blåklädda. Petter Andersson fick dock inte hålla nollan mot sina gamla lagkompisar utan i slutet av halvleken kunde LFK reducera till 1-5 som blev halvtidssiffrorna.

I paus bytte HBK planenligt ut alla utespelarna och in kom tio nya spelare. I andra halvlek så försvarade sig LFK lägre ner vilket medförde att nästan allt spel var på en planhalva. Dock lyckades HBK inte omvandla allt bollinnehav till så många målchanser utan det blev tre mål till efter att Albin Ahlstrand, Elliot Hintsa och Remo Gotfredsen gjort varsitt mål och matchen slutade 8-1.

Assister till målen gjordes av Albin Morina (2) och ett assist var för Pontus Carlsson, Jonatan Falk, Samuel Svensson, Lucas Lindau och Remo Gotfredsen.

- Skönt att vara igång igen och nu har vi fem veckor på oss att varva upp och komma i form för seriespel, säger Robert Nordström i solskenet efter matchen.

Laholms FK P18 – HBK P17 1-8 (1-5)

0-1 (3) Albin Morina, 0-2 (11) Ardi Hajdari, 0-3 (26) Ardi Hajdari, 0-4 (29) Ardi Hajdari, 0-5 (31) Ardi Hajdari, 1-5 (41), 1-6 (57) Albin Ahlstrand, 1-7 (61) Elliot Hintsa, 1-8 (85) Remo Gotfredsen.

Laget: Petter Andersson – Noah Enberg (45), Linus Claesson (45), Jonatan Falk (45),Gentrit Ibishi (45) – Mattias Almgren (45), Samuel Svensson (45), Gabriel Dal Molin (45), Albin Morina (45) – Ardi Hajdari (45), Lucas Lindau (45).

Avbytare:Demir Halili (46), Adam Jacobsson (46), Filip Eriksson (46), Hugo Neborg (46) –Pontus Carlsson (46), Kazper Karlsson (46), Albin Ahlstrand (46), Remo Gotfredsen (46) – Albin Binnefors (46), Elliot Hintsa (46).

HBK play livesände matchen. Här kan ni se den i repris.