Uppsnack Superettan SPECIAL

Det blev ingen Upptaktsträff som planerat i mars. Det blir heller ingen Upptaktsträff inför säsongsstarten av Superettan. Däremot kan vi med glädje meddela att Svensk Elitfotboll tillsammans med Dplay kommer att livesända Uppsnack Superettan – SPECIAL fredagen den 12 juni, med start klockan 19:00.

Den 16 juni inleds det 21:e året av Superettan. Årets upplaga föregås av ett förlängt Uppsnack i Dplay, där huvudtränarna i Superettan deltar live. 


Uppsnack Superettan – SPECIAL kommer ledas av Dplays Camilla Enström som tillsammans med experter, tar oss igenom intervjuer med samtliga huvudtränare i olika konstellationer. Alla intervjuer kommer att ske via videolänk från klubbarnas egna sportkontor vilket gör att vi sänder ett helt digitalt format.


– Det är en väldigt speciell situation men vi tror att många, liksom vi, är nyfikna på statusen i klubbarna och ser fram emot att kunna leverera en inblick även om det blir ett avskalat program när man inte kan vara fysiskt på plats, säger Marcus Törngren, innehållsansvarig på Discovery Sverige.


– Inget är sig likt i år, inte heller startskottet inför årets säsong – som vanligtvis börjar med upptaktsträffar för båda ligorna. Det känns dock kul att vi lyckas erbjuda tränarintervjuer live inför ligastarterna trots allt, om än i ett mindre och avskalat format, säger Kaveh Sarvari, evenemangs- och privatmarknadsansvarig på Svensk Elitfotboll.


Följ programmet från kl. 19.00 med Superettan den 12 juni på Dplay. Samma upplägg är det för Allsvenskan dagen innan den 11 juni kl. 19.00 på Dplay.


HBK börjar spela tisdag 16 juni kl. 19.00 mot Trelleborgs FF. 


Du kan följa uppsnacket på Dplay. Om du inte har något konto än kan du teckna det här. Genom att beställa på denna länk går pengar tillbaka till HBK.


Hållpunkter Uppsnack Allsvenskan – SPECIAL:
Torsdag 11 juni kl. 19:00-20:45 Livesändning av Uppsnack Allsvenskan – SPECIAL


Hållpunkter Uppsnack Superettan – SPECIAL:
Fredag 12 juni kl. 19:00-20:45 Livesändning av Uppsnack Superettan – SPECIAL




Texten är hämtad från svenskelitfotboll.se