P16: Derby utan publik

Ett vanligt år hade det kanske varit den match med mest publik, men 2020 är ett annat år. HBK vill starkt uppmana att man stannar hemma. Under söndagen möter HBK BK Astrio i P16-Allsvenskan.
- Trots det så kommer motivationen vara stor hos grabbarna. Det är en rolig match, säger Joakim Sandberg i P16:s tränarteam.

P16 inledde säsongen med en seger med 3-2 borta mot Lunds BK. En match där det syntes att man inte spelat på ett tag. Det tog 25 minuter att få igång maskineriet.

- Vi vill bygga vidare på spelet från matchminut 25-85 ifrån matchen från Lund. Vi spelar en bra blandad fotboll, skapar fina målchanser och försvarar oss högt, bra och aggressivt, säger Alexander Arvidsson.

Andra matchen i serien och stadskollegor på andra sidan.
- Det blir en speciell match för Noel Åberg och Fabian Kindbom Nanfeldt som tidigare spelat i motståndarna, berättar Tobias Dock.

Huvudtränare Morgan Ljungkvist avslutar med orden:
- Kan vi fortsätta göra saker som var bra mot Lund samt utveckla några saker samtidigt som vi är beredda på att springa och kämpa, för det kommer Astrio göra, då är vi ett duktig lag. Det är det jag vill se.

HBK - BK Astrio, P16-Allsvenskan

OBS! Matchen spelas utan publik!