Två 17-åringar på landslagsläger

HBK är glada att meddela att två av våra sjuttonåringar ska på landslagsläger under första veckan i augusti. Det är mittbacken Jonathan Falk (till vänster på bilden) och målvakten Zackarias Nilsson (t.h) som blivit uttagna av förbundskaptenen Peter Wennberg. Totalt deltar 68 spelare från hela Sverige.
- Det är härligt och väldigt roligt att få träna och spela med landslaget, berättar Zackarias som tidigare spelat två pojklandskamper. 

- Det är fantastiskt roligt och en härlig upplevelse. Lärorikt också, säger Jonathan som tidigare har varit på landslagsläger men ej spelat någon landskamp. 

Robert Nordström, akademiansvarig, är glad över att föreningens verksamhet ännu en gång är slagkraftig.
- Det är en fin belöning för hårt jobb för killarna som under en längre tid presterat väl. Det är också en belöning för våra tränare som lägger ner mycket tid och som gör ett bra arbete, berättar Robert.

- Det är en sporre i sin fortsatta individuella utveckling men det gäller att fortsatt prestera i sin hemmiljö, avslutar Robert.


FÖR FYRA VÅRA FEMTONÅRINGAR väntar ett riksläger på Bosön, som ersätter Utvecklingslägret som brukar vara på Halmstad Arena varje sommar.

HBK har fyra representanter:
  • Kazper Karlsson, central mittfältare,
  • Laurent Qitaku, central mittfältare,
  • Måns Andersson, central mittfältare och
  • Milanas Razinskas, mittback.

Stort lycka till!