Spelarröster från Akropolis inför dagens match

Förra veckan vann Akropolis IF sin andra match i Superettan. Detta då de besegrade Västerås SK på hemmaplan med 2-0, och det var en skön seger för laget.

- Jätteskön. Vi hade bara vunnit en match innan och kryssat fyra. Så känslan var att vi behövde en seger. Det var jätteskönt att hämta hem tre poäng, säger mittfältaren Nicklas Maripuu, till Akropolis hemsida.

I den match var Viktor Strand avbytare och kom in i slutet av matchen. Han ger sin syn på matchen mot VSK till föreningens hemsida:
- Vi jobbar hårt för varandra samtidigt som vi har individuella kvalitéer i laget som gör att vi kan avgöra. Sen håller vi tätt vilket är starkt, säger Viktor Strand, som inte räds dagens match mot HBK.

- Jag tror att alla lag är ungefär lika bra. Så det är bara att gå in likadant som vi gjort i alla matcher. Kanske vara lite mer med från början den här matchen än föregående matcher, säger Viktor Strand till Akropolis hemsida.

Nicklas Maripuu kommenterar inför dagens match på föreningens hemsida:
-Jag tror det kommer bli en bra match. Precis som alla våra matcher innan har varit så kommer det bli jämnt. Det är ett jättebra lag vi möter, det är ändå serieledarna, säger Maripuu, som syns på bilden ovan i från matchen mot Örgryte IS.