Notiser efter HBK-Akropolis IF

Det blev en tung förlust i går när Akropolis IF, som gick på knä, avgjorde i 97:e minuten.
Gårdagens match mot Akropolis IF var den första någonsin mellan lagen.

I HBK spelade Dusan Djuric sin 30:e match i Superettan för HBK. Han har dessutom spelat i denna serie med både Dalkurd FF och Gais.

Anmärkningsvärt är att HBK hittills i år startat samtliga åtta seriematcher med exakt samma lag. Det är första gången någonsin som HBK startar med samma spelare i de åtta inledande omgångarna.

I samtliga matcher har Dusan Djuric blivit utbytt, denna gång mot Erik Ahlstrand. I samtliga sju matcher tidigare är det Jonathan Svedberg som ersatt Djuric. Denna gång fick inte Svedberg spela alls.

När HBK fick straff i början på andra halvlek så var det fjärde gången i år som laget tilldelades en straff. Samtliga har gått i mål. De tidigare har Rasmus Wiedesheim-Paul gjort mål på, medan denna dag fick Samuel Kroon förtroendet. Det var för övrigt andra matchen i följd som Samuel gjorde mål och han gjorde ju senare även kvitteringen.

Under förra säsongen förlorade HBK två matcher i 90:e minuten eller senare. I Igor Kruljs sista hemmamatch mot Östers IF i omgång 6 blev det 0-1, medan HBK föll med samma siffror borta mot Dalkurd FF i omgång 12.