Haglund om FCK-matchen

Imorgon, lördag, väntar årets andra träningsmatch för HBK mot ett av Skandinaviens bästa lag, FC Köpenhamn. Ett FCK som förbereder sig inför slutspel i Europa League om en månad mot skotska Celtic.
- Det blir en fantastiskt fin utmaning för oss, säger Magnus Haglund.

Ett HBK som fortsatt, under träningsveckan, har arbetat med sitt försvar- och anfallsspel och med fysiskt, tung belastning.

- Vi använder träningsmatcherna, så till vida, att vi spelar vårt spel mot alla så vi kan utvärdera vad vi kan. Det vi inte gör tillräckligt bra, blir vi avslöjade på och det blir en bra sak att ta med sig framåt och vässa på, berättar Magnus vidare.

Till skillnad från förra veckan är nyförvärvet Robin Östlind med i truppen medan Isac Larsson, Emil Tot Wikström, Erik Ahlstrand, Jacob Olsson och Oscar Pettersson inte är tillgängliga för spel.

Preliminär startelva

Malkolm Nilsson - Edvin Kurtulus, Andreas Johansson, Alexander Berntsson, Andreas Bengtsson - Thomas Boakye, Jonathan Svedberg, Joel Allansson, Samuel Kroon - Mikael Boman, Rasmus Wiedesheim-Paul.

Övriga i truppen: Malte Påhlsson, Andreas Hadenius, Gabriel Wallentin, Viktor Ljung, Dusan Djuric, Isac Harrysson, Robin Östlind, Alexander Johansson, Oliver Hintsa, Sadat Karim.

Matchstart är klockan 12:00 på Telia Parken i Köpenhamn. Matchen ska sändas på FCK:s Facebooksida (länk) och man behöver inget Facebookkonto för att se den.