Boakye tillbaka i Varberg för match

Under tre säsonger (2015-17) tillhörde Thomas Boakye Varbergs BoIS. Där hade han både Igor Krulj och Torbjörn Arvidsson som assisterande tränare. Båda har han senare haft i HBK och i morgon beger han sig med HBK åter till Påskbergsvallen för att möta sitt gamla lag.
- Det blir kul att komma tillbaka till Varberg och att besöka gamla kompisar. För mig gäller det att fokusera på matchen och göra allt för HBK. Jag tror att vi ska spela en bra match i morgon, säger Thomas, som tror att det kan bli en ljus säsong för alla HBK:are.

- I morgon ska vi spela en bra match och hoppas att vi ska kunna vinna matchen för våra supportrar som är på plats.

- Det kommer bli tufft i Superettan, men vi måste fokusera på vår gameplan, hjälpa varandra och ha stor respekt för alla lag i serien, säger Thomas Boakye, som i morgon kommer att spela till vänster på mittfältet.

Startelvan i morgondagens match är Malkolm Nilsson - Viktor Ljung, Andreas Johansson, Alexander Berntsson, Andreas Bengtsson - Samuel Kroon, Joel Allansson, Jonathan Svedberg, Thomas Boakye - Mikael Boman, Rasmus Wiedesheim-Paul.
Avbytare: Malte Påhlsson, Andreas Hadenius, Edvin Kurtulus, Gabriel Wallentin, Isac Harrysson, Robin Östlind, Alexander Johansson, Oliver Hintsa, Sadat Karim.

För dig som ska gå på matchen kan det vara värt att veta att det kommer att kosta 50 kr och att det går att betala genom swish eller kontant.

Varbergs BoIS - HBK
Påskbergsvallens konstgräs
Lördag 1 februari kl. 14.00.