U21 föll

Det blev förlust för U21 när de på tisdagskvällen premiärspelade för året borta mot Vinbergs IF. Det hela slutade 4-1 till de gröna men resultatet präglade inte riktigt matchen.
Ett ungt U21-lag mötte ett mer seniorbetonat Vinbergs IF och gjorde en stark första halvlek, där Vinberg tog ledningen men där Oliver Hintsa, framspelad av Lucas Bresmar, kvitterade ganska omgående.

Två mål tätt före pausvilan satte Vinberg i ledning med 3-1. Andra halvlek var ganska jämn men där Michael Svenssons tränade VIF kunde fastställa slutresultatet till 4-1.

- Matchen var utmanande defensivt med kommunikation, beslut, fys med hastigt att orka, som var utmanande för oss. Det löste vi inte hundraprocentigt men det är jag övertygad om att det kommer att utvecklas. Det blev mycket kamp och duellspel som vi fick träna på, säger Torbjörn Arvidsson. 

För att vinna matcher krävs det att laget är starkt i båda straffområdena men så var inte riktigt fallet denna kväll.
- Offensivt har vi nycklar fram till sista tredjedelen, där tar det många gångar stopp. Fyra mål bakåt är inte roligt, men det visar vad man behöver göra i båda straffområdena, avslutar "Tobbe".

Vinbergs IF - HBK U21  4 - 1 (3-1)
Malte Påhlsson - Benjamin Lidh, Andreas Hadenius, Gabriel Wallentin, Lucas Bresmar - Emil Tot Wikström (Albin Branting, 46), Melvin Sjöland, Oscar Petersson (Nils Thelander, 65), Isac Harrysson - Alexander Johansson (Mohammad Alsalkhadi, 80), Oliver Hintsa.
Avbytare: Max Johnsson, Taulant Peci, Johan Gudmundsson, Nils Strandahl. 
Mål: 1-0 (14), 1-1 (18) Oliver Hintsa, 2-1 (39), 3-1 (42), 4-1 (55).