Futsal förlorade mot Nol

Det blev förlust för Futsal-laget när de på fredagskvällen mötte Nol IK på bortaplan. Trots 2-1 ledning och 3-3 efter en kvart ville det sig inte, utan det blev till slut förlust med 12-5.
Nol tog ledningen i sjunde minuten men inom ett par minuter hade HBK vänt till 2-1. Målen duggade tätt oc efter femton minuter stod det 3-3. Två mål i slutskedet av första halvlek innebar att hemmalaget ledde i paus med 5-3.

Under första tio minuterna i andra halvlek gjorde hemmalaget fyra mål och då var matchen körd. Matchen slutade till slut 12-5 till hemmalaget.

Nu återstår endast en match för Futsal i årets seriespel och det är en hemmamatch nästa helg mot Rosengård.

Nol IK - HBK Futsal  12 - 5

Esmail Mercheltani, Daniel Lindell, Theodor Svedberg, Alexander Alegre Herrera, Alexander Tolic, Henrik Andersson, Resa Mirzai, Samuel Bentil, Anton Vestin, Saleh Mustafa, Robert Lundström, Janagha Karimi.
Mål: Alexander Alegre Herrera, Saleh Mustafa, Anton Vestin, Samuel Bentil, (en målskytt saknas)