Futsal avslutade med vinst

Sista omgången för säsongen slutade med seger för HBK mot FC Rosengård från Malmö.

I matchinledningen syntes det att det var två lag som inte hade

något att spela för som ställdes mot varandra. Matchinledning var

tempofattig med få heta målchanser.

I andra halvan av halvleken lyfte HBK sin press och kunde skapa fram några chanser.  Men det var Rosengård som tog ledningen i den 16:e minuten efter att avslutet styrts in i mål på en HBK-försvarare.

Strax innan halvtid kunde HBK kvittera efter ett fint klapp-klapp spel där Alexander Alegre Herrera avslutade fint framspelad av Alexander Tolic.

Med 30 sekunder kvar av matchen drog Rosengård på sig sin sjätte frispark för halvleken och HBK får en 10-metersstraff. Den förvaltar Anton Westin på bästa sätt till 3-2.
I matchens sista sekund kan Alexander Alegre Herrera utöka till 4-2.

- En härlig seger och en skön avslutning säsongen, säger Per Lunnebjer efter matchen.