Bortamatcher i helgen

Förra helgen spelade alla tre akademilagen hemmamatcher, men denna helgen blir det tvärtom. Det blir resor till Växjö, Malmö och Göteborg för våra lovande ungdomar.
Östers IF - P19
Lördag 22 februari kl. 14.00

Värendsvallen
- P19 kommer från en bra prestation mot Malmö FF i måndags och hoppas kunna göra ännu en fin prestation mot Öster på lördag. Förhoppningsvis kan vi fortsätta skapa klara målchanser men som vi också sätter dit tillsammans med ett högt tempo i försvarsspelet, där vi stressar motståndarna till misstag och vinna en del boll på offensiv planhalva, säger tränare Johan Bergström.
Resultat och tabell i P19 A4 finns här.

Malmö FF - P17
Söndag 23 februari kl. 13.00
Malmö Stadion Området
- Malmö FF på bortaplan tillhör alltid årets svåraste matcher, så vi räknar med en match i högt tempo där vi själva får jobba hårt i defensiven och får vara kloka i det offensiva spelet, menar Robert Nordström.
Resultat och tabell i P17 A4 finns här

IFK Göteborg - P16
Söndag 23 februari kl. 16.00
Prioritet Serneke Arena
- Här får vi ytterligare en bra match. Vi har under det senaste året haft två utvecklande matcher mot IFK, så förhoppningsvis får vi en till. Tror och hoppas att vi visar upp en bra anfallsfotboll efter att ha lagt mycket tid på det i veckan, samtidigt som vi blir än mer aggressiva i vårt försvarsspel, säger Morgan Ljungkvist.
Resultat och tabell i P16 A3 finns här.


---
Foto: Louise Dock