Bengtsson inför FFF

På lördagen väntar ett hallandsderby igen. Denna gång är det Falkenbergs FF som kommer till Skedalaheds IP till en match som Andreas Bengtsson ser fram emot.
- Det känns bra i truppen och det känns kul och motiverande att få en ny match, där vi ska fortsätta sätta det som vi har tränat på under de här veckorna.

Han tror på en tuff match då han tycker det är en bra motståndare som väntar.
- På papperet är FFF det bästa svenska laget vi har mött i år. Och så är det derby som gör det ännu roligare. Sen blir det lite speciellt att vi senare ska mötas även i cupen, tycker Andreas.

Hur vill du att ni ska uppträda i morgon?
- Vi ska vara med från början, vara riktigt aggressiva och verkligen träna på det som vi har kört på i sex veckor.

Båda lagen har spelare som har spelat med den andra föreningen tidigare. I HBK återfinns de förre FFF-spelarna Mikael Boman och Robin Östlind medan "bollklubbarna" Tim Erlandsson, Marcus Mathisen och Tibor Brink Joza återfinns i FFF.
- Det är kul att möta gamla lagkompisar, men när väl är i gång så tänker man inte på det. Man hälsar på varandra innan matchen, sen kanske vid en fast situation men annars tänker man inte på det, säger Andreas.

Startelvan som Magnus Haglund presenterar ser ut enligt följande:
Malkolm Nilsson Säfqvist - Edvin Kurtulus, Andreas Johansson, Alexander Berntsson, Andreas Bengtsson - Samuel Kroon, Dusan Djuric, Joel Allansson, Emil Tot Wikström - Mikael Boman, Rasmus Wiedesheim-Paul.
Avbytare: Malte Påhlsson, Jonathan Svedberg, Sadat Karim, Thomas Boakye, Gabriel Wallentin, Robin Östlind, Isac Harrysson, Alexander Johansson, Oliver Hintsa.

Halmstads BK - Falkenbergs FF
Lördag 15 februari kl. 13.00 på Skedalaheds IP.

Entréavgift 60 kr.
Fritt inträde gäller vid uppvisande av medlems- eller seriekort för 2020, samt för ungdomar födda 2002 och senare.
Betalningssätt är kort eller swish.