P16 segrade mot Ängelholm

I P16-serien har HBK gått som tåget och varit i delad eller ensam ledning från omgång ett. Nu är laget definitivt klart för slutspelet som börjar i september. Detta efter en 7-2 mot Ängelholm.
- Vi dominerade egentligen från början till slut men ÄFF var rejäla och snabba i sina omställningar och vi tappade balansen ibland i våra anfall, säger Morgan Ljungkvist.

Ja, ÄFF tog ledningen med 1-0 efter nio minuter men HBK kvitterade i stort sett direkt (11). Sen ytterligare en omställning, där det blev en straff till ÄFF som de säkert förvaltade (17). Men sen var det bara HBK i målprotokollet och spelet bedrevs i största hand på ÄFF:s planhalva och de fick använda sig av alla 11 spelare för att försöka frejda sitt mål. 2-3 i paus.

- Vi önskade att vi drev upp tempot lite mer i andra och det gjorde vi. Det gjorde att ÄFF tröttnade ganska rejält på slutet och vi fick göra lite enkla mål, fortsätter Morgan.

Fyra mål i andra halvlek och till slut 2-7.

Ängelholms FF - Halmstads BK, P16 Nationell, 2-7 (2-3)

Startelva Isak Svensson (ut 60) - Kevin Norling (ut 46, in 83), Viktor Dahlin, Wilmer Hesselgren, Fabian Kindbom Nanfeldt - Pontus Carlsson (ut 83), Kazper Karlsson (ut 61), Albin Ahlstrand (ut 74), Lorent Mehmeti (ut 74) - Albin Binnefors (ut 80), Enis Krasniqi (ut 46, in 80)
Avbytare Alexander Nielsen (in 60), Noel Åberg (in 46), Måns Andersson (in 46), Egon Kurtulus (in 61), Hannes Mårtensson (in 74), Hugo Eliasson (in 74)
Mål 1-0 (9), 1-1 (11) Albin Binnefors, 2-1 (17) straff, 2-2 (22) Kazper Karlsson, 2-3 (44) Albin Binnefors straff, 2-4 (53) Lorent Mehmeti, 2-5 (80) Albin Binnefors, 2-6 (83) Hugo Eliasson, 2-7 (84) Hugo Eliasson