P11 försöker få spelarna att växa

P11, pojkar födda 2009, har precis som alla andra drabbats av pandemin, och har lagt kraft på att utveckla spelarna i sitt sätt att vara under dessa tider.
- P.g.a. Covid-19 har tänkta cuper tyvärr ställts in men vi har kört interna matcher och träningar för att hålla igång och ändå försökt göra det matchlikt med ”riktiga” domare, säger Sami Simsek, och fortsätter:
-Vi förklarar klart och tydligt varje träning om Covid-19 i förebyggande syfte, då vi tycker det är en bra utveckling bland spelarna som växer personligt och inom fotbollen.

Elvaåringarna träffas oftast tre gånger i veckan då de brukar ha två träningar och en match. Vid träningarna har de en tydlig strategi.
-Vi lägger mycket fokus på att spelarna får utvecklas i sin egen takt och vi vägleder dom i sin utbildning i fotboll, menar Sami.

Sammanhållningen bland de 24 killarna är bra och det finns en familjekänsla i gruppen.
- Killarna funkar jättebra ihop, vi är som en stor familj. Tillsammans vi stöttar varandra i vårt och torrt och kämpar för att bli duktiga fotbollsspelare.

Även vid sidan om planen försöker de träffas någon gång för att göra andra saker.
- Vi försöker alltid göra något kul utöver fotbollen med barnen. 

Några exempel är strandfotboll, grillning, O’learys och laserdom. Nu under sommaren har vi erbjudit killarna spontanfotboll när det varit semester med tränarnas närvaro, säger Sami Simsek.


P11
Ansvarig tränare Sami Simsek
Övriga ledare Björn Ohlson, Ukshin Tahiraj 
Spelare 24 st.