Kommentarer efter segern mot GIF Sundsvall

Kommentarer efter segern mot GIF Sundsvall.

Henrik Åhnstrand, GIF Sundsvall

- Det är brutalt med fotboll ibland. Ungefär en sådan match som vi förespådde. Vi lyckas bra och trycker HBK långa stunder och kommer till ytorna vi vill till. HBK blir bättre på att pressa i andra. Pressen avgör matchen och så är fotboll ibland. Vi får titta framåt.

Magnus Haglund

- Vi skulle möta ett bra och skickligt lag. Vi visste att det skulle bli en utmaning för vårt försvarsspel. Lyckades en del i början men blev svårare. Vi fick acceptera ett lägre försvarsspel då det hade krävts många spelare. 

- Sundsvall är spelförande men vi försvarar oss väl. Vi måste klara av högt och lågt försvarsspel.

- Vi fick lite bättre tryck i andra halvlek och vi kunde bli lite farliga framåt. Kroon har ett fint läge på en kontring. En situation och RWP sätter dit den. En tuff match men det är förväntat mellan två topplag. Sundsvall kommer vara med hela vägen in.

- Vi är stolta över nionde nollan. Även om Giffarna äger bollen så är det vi som har de farligaste chanserna. Stolt över nollan, arbetsinsatsen och segern.

Samuel Kroon

- Vi startar matchen bra som vi ska göra. Får lite tryck mot Giffarna. Dem kommer in i matchen, har ett stort bollinnehav i första halvlek och bryter ner oss och kommer till lite halvchanser.

- Sen i andra kommer vi in i det mer. Vi hade ett bättre försvarsspel. Några farliga kontringar och skapar några farliga lägen. Bland annat har jag en farlig nick. Sundsvall skapar inte så mycket och till slut får vi in segermålet. 



Presskonferensen