Haglund hoppas på effektivitet

I morgon tisdag är det dags för en ny hemmamatch i Superettan. Denna gång är det Östers IF som kommer till Örjans vall för att göra upp om tre poäng. HBK-tränaren Magnus Haglund ser fram emot matchen.
- Ja, vi är ivriga på att spela match igen. Vi tycker att vårt försvarsspel är väldigt starkt och har bara släppt in sju mål på elva matcher och har sju nollor, det är något att bygga vidare på och att vi får ytterligare mer fart i vårt anfallsspel, menar Magnus.

Mot GAIS i lördags lyckades inte HBK spräcka nollan och det blev en mållös tillställning.
- Vi skapade en fem, sex stora chanser mot GAIS, och vi hoppas att vi mot Öster kan skapa ännu fler och inte minst då vara effektiva på de chanser som vi skapar.

Båda lagen gick mållösa från sina matcher i helgen. Öster fick se sig besegrade på sin hemmaplan av Akropolis IF som gjorde matchens enda mål. Haglund höjer dock ett varningens finger för växjölaget.
- Öster är ett starkt lag och ett av seriens bästa lag när vi har sett och analyserat dem. De har egentligen tagit för få poäng utifrån deras prestationer, absolut ett lag som har kapacitet att blanda sig i topp-sex och kanske till och med vara med hela vägen och fajtas om de allsvenska platserna, säger Magnus Haglund.

Till matchen aviseras samma trupp som senast mot GAIS. I Östers IF återfinns tre gamla bollklubbare; Oliver Silverholt, James Keene och Alexander Henningsson.



HALMSTADS BK - ÖSTERS IF
Tisdag 11 augusti kl. 19.00
Örjans vall
Matchen spelas utan publik.