3-0-seger för U19 mot Ängelholm

HBK:s U19-lag vann komfortabelt med 3-0 mot Ängelholm i helgen.
HBK var det spelförande laget matchen igenom och fick en fin inledning med mål redan efter fem minuter då Oliver Hintsa assisterade Mohammad Alshalkadi.

Ängelholm försökte hota de blåsvarta spelarna, med lite längre bollar och kontringar, några gånger under matchens 90 minuter men räddade inte försvaret upp det innan, så var Zacharias Nilsson i mål en stabil sista utpost.

Matchen igenom skapade HBK flertalet fina målchanser men 2-0-målet dröjde till den 65:e minuten då Isac Harrysson gjorde sitt första av två mål för dagen. Det sista, 3-0, gjorde han från straffpunkten i den 83:e minuten.

Sammantaget var det en rättvis seger med bud på mera där killarna visade prov på fin anfallsfotboll.

Slutligen vill vi rikta ett tack till Hyltebruks IF som ställde upp med ett fint arrangemang kring matchen - alltid lika trevligt att komma ut till våra kära grannklubbar.

HBK U19 - Ängelholms FF 3-0 (1-0)
Målen: 1-0 (5) Mohammad Alshalkadi (Oliver Hintsa). 2-0 (65) Isac Harrysson (Lucas Bresmar). 3-0 (83) Isac Harrysson (straff).

Startelvan: Zacharias Nilsson - Jacob Olsson, Benjamin Lidh, Gabriel Wallentin (65), Lucas Bresmar (84) - Albin Branting (80), Nils Strandahl, Melvin Sjöland, Isac Harrysson (89) - Oliver Hintsa (60), Mohammad Alshalkadi (80).

Avbytare: Johan Gudmundsson (60), Taulant Peci (65), Alex Jacobsson (80), Jonathan Wadensten (80), Johan Landén (84), Eric Svensson (89).