Minuter
Mål!
#19 Rasmus Wiedesheim-Paul

Seger för HBK mot IK Frej Täby

De båda HBK-spelarna som varit på landslagsuppdrag visade direkt gott självförtroende, då både Wiedesheim-Paul och Ahlstrand nätade i HBK:s 3-0-seger mot IK Frej Täby.
Det började bra direkt för HBK. Rasmus Wiedesheim-Paul, som under landslagsuppehållet har varit iväg med U20-landslaget, fick tag på bollen efter en försvarsmiss och gjorde 1-0 till HBK efter mindre än tio minuters spel.

Och Erik Ahlstrand, som varit iväg med P18-landslaget, ville inte vara sämre, då han några minuter senare bröstade in 2-0 till HBK, efter en hård, fin passning från Mikael Boman.

Den senare ville också skriva in sig i målprotokollet och gjorde så också i den 25:e matchminuten, då han pangade in 3-0 efter en fin assist från Andreas Bengtsson.

Därefter blev det inga fler mål, varken för HBK eller IK Frej Täby. Frej var nära ett par gånger i den andra halvleken, och hade bland annat ett skott i ribban, men HBK var också nära med nyinbytte Emil Tot Wikström och Sadat Karim, som samarbetade fint uppe i anfallet.

Matchen slutade 3-0 till HBK, som backade hem i andra halvleken och kunde försvara sin 3-0-ledning. Det blev därmed tre olika målskyttar, en hållen nolla för Malkolm Nilsson och utöver det går Rasmus Wiedesheim-Paul för närvarande upp i ensam skytteligaledning i Superettan, med sitt 17:e mål för säsongen.