HBK Futsal spelade träningsmatcher i helgen

Det blev en seger och en förlust när HBK Futsal spelade träningsmatcher i helgen. Nu blickar vi fram emot lördagens seriepremiär i Högskolehallen.
HBK Futsal – FC Kalmar 5-6 (3-1)

HBK inledde bäst och kunde gå till 3-0 men strax innan paus reducerade FC Kalmar till 3-1. Kalmar inledde den andra halvleken bäst och kunde både reducera och kvittera innan HBK än en gång kunde ta ledningen. Lagen följdes sedan åt till 5-5 men med fem minuter kvar kunde Kalmar ta ledningen med 5-6. HBK hade sedan två chanser att kvittera på 10-metersstraff men tyvärr missades dessa och matchen slutade 5-6.

HBK:s målskyttar: Marc Brandin x2, Theodor Svedberg, Jahnaga Karimi och Alexander Tolic

Truppen: Esmail Mercheltani, Theodor Svedberg, Jahnaga Karimi, Henrik Andersson, Derrick Daffour, André Johansson, Reza Mirzai, Marc Brandin, Alexander Tolic och Samuel Bentil

HBK – FC Ängelholm 5-2 (3-0)

Det var lite nya namn i truppen till lördagens match men några som dubblerade där det fanns lite tunga ben. Men HBK kontrollerade större delen av matchen och kunde ganska komfortabelt vinna med 5-2.

Målskyttar: Marc Brandin, Reza Mirzai, Samuel Bentil och Henrik Andersson x2

Truppen: Daniel Lindell, Robert Lundström, Marc Brandin, Samuel Bentil, Henrik Andersson, Reza Mirzai, Tobias Andreasson, Hameed Salimi, Alexander Tolic och Saleh Mustafa

Nu gäller det att slipa på vissa detaljer för att vara redo till premiären på lördag 19 oktober mot Färgelanda IF, säger tränare Per Lunnebjer.

Matchstart 14:00, Högskolehallen.