U21 fortsatt obesegrade

HBK:s U21-lag är fortfarande obesegrade i årets upplaga av serien, detta efter 2-2 mot Elfsborg under tisdagen.
U21 fick framträda för första gången i år på Örjans valls utsökta A-plan.

HBK startade upp matchen bra, vann bollar högt upp i planen och skapade bra lägen. I 25:e minuten satte Thomas Boakye distinkt 1-0 efter utsökt väggspel med  Oliver Hintsa. HBK ledde rättvist i en i för övrigt jämn första halvlek.

I andra halvlek tog Elfsborg över och dominerade och skapade mycket på fasta situationer, vilket också resulterade i en kvittering i 55:e minuten.

HBK kom dock tillbaka och fick en straff i 70:e minuten som Alexander Johansson säkert placerade i mål till 2-1.

Elfsborg fick till slut en rättvis kvittering några minuter senare efter en hörna och matchen slutade 2-2. I och med poängen går HBK upp på en andraplats i tabellen, en poäng bakom serieledande MFF, och på samma poäng som trean Häcken, som dock har en match mer spelad.

HBK U21- Elfsborg 2-2 (1-0)
1-0 Thomas Boakye (25), 1-1 (55),
2-1 Alexander Johansson (70),2-2 (75).