Succé för Alva Arvidsson på Utvecklingslägret

Just nu pågår Utvecklingslägret på Sannarp för landets mest talangfulla fotbollsspelare. Denna veckan är det tjejernas tur och nästa vecka är det dags för killarna. I Hallands lag representeras HBK av Alva Arvidsson som gjorde succé direkt.
24 distrikt är samlade i Halmstad för det klassiska Utvecklingslägret. Tjejerna är födda 2004 och i Hallands lag ingår alltså Alva Arvidsson som redan har debuterat i HBK:s representationslag (matchen mot Trönninge).

Det blev omedelbar succé efter att Alva bytts in med femton minuter kvar av första matchen på lägret. Västerbotten stod för motståndet och det blev en promenadseger för Halland. Alva fastställde slutresultatet till 4-0.
– Jag kom ganska snabbt in i matchen och fick bollen utanför deras straffområde och slog till. Bollen gick in och det var en väldigt härlig känsla, berättar Alva som konstaterar att hon har inspirerats av hennes fyra år äldre forwardskollega i HBK Zara Jönsson.
– Jag har tittat på många A-lagsmatcher och mitt första mål är att ta en startplats i HBK, men den långsiktiga visionen är landslaget.

Nästa match för Halland är mot Norrbotten kl 11:15 på onsdag på Sannarp.