Uddamålsförlust för HBK Futsal

Efter en rejäl urladdning efter gårdagens storförlust mot Hammarby reste sig HBK upp och var nära att stjäla poäng mot topplaget Nacka.
7-1 under lördagen, och en mardrömsstart på kvällens bortamatch mot Nacka. 1-0 till hemmalaget kom efter lite mer än en minuts spel, då Lindell i målet hade dålig sikt och inte lyckades rädda.

Därefter följde en period då HBK var någorlunda med i matchen, framför allt defensivt, och tillslut fick man utdelning med tio minuter kvar av första halvlek då Marc Brandin kvitterade till 1-1.

En stund senare var det nära att HBK kunde ta ledningen genom Radovanovic, snyggt serverad av Adolfsson, men hemmalagets målvakt stod för en finfin räddning. HBK tryckte på för ett ledningsmål, men istället kom 2-1 till Nacka, lite turligt och kanske inte helt välförtjänt sett till matchbilden just då.

Innan halvtidsvisslan ljöd hann Nacka trycka in två mål till, och med ett 4-1-underläge i paus såg det ganska tungt ut för HBK.

Men HBK inledde andra halvlek med ett par chanser innan Adolfsson reducerade till 4-2, efter att ha vänt bort sitt motstånd och tryckte in bollen från liten vinkel.

Lindell bidrog även offensivt med ett bra utkast som sedan ledde till att Marc Brandin kunde göra sitt andra mål för kvällen.

4-3 och HBK begav sig ut på kvitteringsjakt. Nacka tog då timeout för att få lite ordning på spelet, och med lite mer än fem minuter kvar fick man också in 5-4, när matchen stod och vägde.

Adolfsson gjorde sitt andra mål för dagen till 5-4 med två minuter kvar - och Tolic var otroligt nära att kvittera med mindre än minuten kvar av matchen, men matchen slutade 5-4 och HBK får tyvärr åka hem från Stockholm utan några poäng i bagaget.