Halmia vann mot HBK Dam i DM

Efter en jämn första halvlek drog Halmia ifrån i andra halvlek och vann tillslut med 4-1.
Halmia hade två farliga målchanser, varav en stolpträff, i inledningen av den första halvleken, men därefter var matchbilden i den första gruppmatchen i DM jämn.

Det var dock Halmia som tog ledningen efter 26 minuters spel, en ledning som stod sig halvleken ut. Men HBK kunde snabbt kvittera i andra halvlek genom Emma Nielsen, och 1-1 speglade matchbilden ganska bra.

Men ungefär tio minuter efter kvitteringen återtog Halmia ledningen, och mot slutet av matchen kunde inte HBK stå emot längre, och det märktes att Halmia spelar högre upp i seriesystemet. Halmia fick in ytterligare två mål i matchens slutminuter och vann med 4-1.