Ny förlust för HBK Futsal - chans till revansch direkt

Trots en bra första halvlek blev det en 1-7-förlust för HBK Futsal hemma mot Nol IK. Men laget har chansen att revanschera sig direkt, då nästa match spelas imorgon, söndag, borta mot Geesguud UF. 
HBK Futsal fick en kalldusch direkt, då Nol IK kunde ta ledningen efter bara 21 sekunders spel. HBK slarvade lite i det defensiva arbetet och bollen gick stolpe in. Därefter var det väldigt mycket HBK. Spelarna gick ut på plan med en aggressivitet och en vilja att spela framåt i banan. HBK hade en ribbträff, Marc Brandin hade en boll i stolpen och Nol fick tillslut ta en timeout för att HBK pressade på så bra. 

Och timeouten fick bra utfall. Nol lyckades utöka sin ledning till 2-0 på kontring, vilket inte var helt rättvist sett till den dåvarande matchbilden. Men när halvtidsvisslan ljöd stod det trots allt 0-2 på resultattavlan. 

HBK hade fortsatt väldigt svårt att göra mål, och Nol hade det inte. I den andra halvleken rann siffrorna iväg, och Nol vann tillslut med 7-1. HBK:s mål gjordes läckert av Tobias Andreasson. 

Nästa match spelas redan på söndag, då HBK åker till Göteborg för att möta Geesguud UF. Geesguud ligger två placeringar ovanför HBK, men har en match mindre spelad, som dock kommer spelas under dagen. 

Matchen spelas i Hammarkullens sporthall och börjar 12:30.