Fem akademimatcher i helgen

För våra äldsta ungdomslag har nu den speltätaste helgen för året kommit.
På fredag kväll spelar vårt U16-lag på bortaplan mot Kinna IF, HBK är redan klara seriesegrare i Nationella Serien och kommer att gå till SM-slutspel där det väntar tuffa matcher i september.
Serien hittar du här.
 
På lördagen väntar en viktig match för HBK U19 då man i den så kallade nedflyttningsserien tar emot Örgryte IS. Matchen startar klockan 13.00 och spelas på Halmstad Arena plan 1 (Sannarp A). Serien hittar du här.

Klockan 12.00 på lördagen har U17 en match i kungliga huvudstaden där man på Skytteholms IP tar sig an AIK i slutspelsserien. Serien hittar du här.
 
På söndag väntar två DM-finaler på att avgöras på Tuvasvallen i Trönninge. Klockan 11.00 spelar U17 mot Lerkils IF och tar man sig sedan ett par korvar och en kopp kaffe så kan man 14.00 få se HBK U19 spela mot Falkenbergs FF.
 
 Vi ser fram emot en spännande helg där vi gärna vinner alla matcher vi ställer upp i men vi måste prioritera seriespelet i första hand vilket dock medför det trevliga att vi luftar lite yngre spelare i DM-finalerna, säger HBK:s akademiansvarige Robert Nordström.